VALSSPEL - Boekenlezer

Ga naar de inhoud
Vals spel! (informatie)
Conditie : Zo goed als nieuw
Uitgever : Kosmos
Auteur : Andrew Jennings
Jaar : 2006
Formaat : 15 x 23 cm
Bladzijden : 320
ISBN 9789021582559

Vals Spel! schetst een intrigerend beeld van de ontwikkeling van de macht en corruptie binnen de FIFA. Auteur Andrew Jennings neemt de lezer mee terug naar de jaren zeventig en toont aan hoe de privatisering van het voetbal door een kleine groep mensen is misbruikt om enorme sommen geld te verdienen. Hij laat zien hoe FIFA-president Sepp Blatter en zijn maatjes misbruik hebben gemaakt van hun positie in hun hang naar macht, controle en lucratieve deals en hoe corruptie de voetbalwereld van binnenuit verziekt.
Nog nooit eerder wist iemand zo diep door te dringen in het heilige domein van de FIFA als Andrew Jennigs. En nooit eerder wist iemand de vaak vermoede en bekritiseerde, maar nooit bewezen corruptie boven tafel te krijgen. Dat Jennings de vinger op de zere plekken weet te leggen wordt bewezen door het feit dat de FIFA en Sepp Blatter uit alle macht proberen de publicatie van Vals Spel! tegen te houden!
Andrew Jennings is journalist, schrijver en filmmaker. Hij reisde over de hele wereld om onderzoek te doen naar het reilen en zeilen van de FIFA. Hij interviewde honderden officials en verzamelde een enorme hoeveelheid bewijslast. De feiten die hij in dit boek onthult zijn door een team van advocaten op bewijslast gecontroleerd en goedgekeurd.

De verzendkosten zijn voor de koper.
€ 2.50
Terug naar de inhoud