KLUIVERT - Boekenlezer

Ga naar de inhoud
De autobiografie van Patrick Kluivert (informatie)
Conditie : Zo goed als nieuw
Uitgever : House of Knowledge
Auteur : Mike Verweij
Jaar : 1e druk 2006
Formaat : 14 x 21 cm
Bladzijden : 276
ISBN 9789085102434

Patrick Kluivert is een binnenvetter, geen prater. De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal laat het liefst zijn voeten spreken. Na twaalf jaar vindt de Amsterdammer het tijd om eindelijk het stilzwijgen te doorbreken.

Samen met De Telegraaf-journalist Mike Verweij werkte hij maandenlang aan zijn autobiografie. Op verbazingwekkend openhartige wijze gaat hij in op vele hoogte - en dieptepunten uit zijn leven. Werkelijk niets blijft onbesproken.

Hij neemt de lezer mee van zijn zorgeloze jeugd in Amsterdam Noord naar het moment in Wenen dat hem in één klap beroemd maakte . Hij verhaalt over zijn Europese carrière en het leven als ster in Barcelona, de prijs die hij privé betaalde voor het sterrendom en de ups en downs in zijn professionele en privé-leven. Kluivert is open, eerlijk en toont waar nodig berouw.

Hij rekent af met onwaarheden, halve waarheden, leugens en verkeerde indrukken. De lezer van deze autobiografie maakt kennis met de echte Patrick Kluivert. De man die voetbalminnend Nederland zo ontzettend veel moois heeft gebracht, vertelt zijn eigen verhaal.

De verzendkosten zijn voor de koper.
€ 10.00
Terug naar de inhoud